descriere Cauta anunturi Adauga anunturi

CONTRACT ONLINE - CONDITII DE UTILIZARE!
http://www.anunturileonline.ro


In atentia tuturor celor care adauga anunturi pe acest site.
Va aducem la cunostinta ca in caz de litigii privind continutul anunturilor intreaga responsabilitate juridica va apartine. Va sfatuim sa adaugati anunturi cu continut legal doar in nume personal sau in numele celor pe care ii reprezentati legal. In cazul in care o institutie sesizata ne va solicita sa furnizam datele de identificare ale unui anunt de natura litigioasa o vom face fara nici-un fel de rezerva.
Va multumim pentru intelegere si colaborare !


Anunturile listate in acest site nu sunt adaugate de noi. Prin noi se intelege responsabilii acestui site, administrator, proprietar domeniu sau cei care gazduiesc acest website. Noi nu raspundem, civil sau penal, daca un utilizator al acestui website nu respecta legile in vigoare! Fiecare utilizator sau vizitator al site-ului Interactiuni.ro este direct responsabil de faptele produse voluntar sau involuntar si este obligat sa respecte legile in vigoare pe teritoriul Romaniei !

1. ACCEPTAREA CONTRACTULUI DE UTILIZARE:
Site-ul, serviciile si continutul http://anunturileonline.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate Ón acest document, nu folositi site-ul http://anunturileonline.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea sitului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si conditiile" noastre. http://anunturileonline.ro poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si conditiile" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea Ón continuare a serviciilor site-ului http://anunturileonline.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

2. DESCRIEREA SERVICIILOR:
http://anunturileonline.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de anunturi. Serviciile http://anunturileonline.ro includ si publicitate.

3. RESPONSABILITATILE UTILIZATORULUI:
Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, Ón urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie Ón mod public. Va obligati sa nu faceti urmatoarele:
a) sa publicati anunturile repetate excesiv si anunturile care nu corespund categoriei respective;
b) sa publicati materiale ilegale, obscene, vulgare, defaimatoare, rasiste sau xenofobe, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
c) sa publicati o imagine sau o afirmatie explicit sexuala;
d) sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
e) incarca, posta, difuza sau transmite Ón alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare Ón orice conditii, sub orice sistem juridic, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
f) sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
g) incarca, posta, difuza sau transmite Ón alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori Ón lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
h) promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri "crush";
i) posta, difuza sau transmite Ón alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora Ón rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.)

4. DREPTUL "http://anunturileonline.ro" DE A STERGE ANUNTURI:
- continutul carora nu corespunde categoriei, Ón care sunt plasate;
- dublate Ón cadrul unei categorii, unul dupa celalalt;
- care cad sub punctele 3b pana la 3i;
- care contin imagini ce nu corespund standardelor site-ului http://anunturileonline.ro

5. PROPRIETATEA MATERIALELOR SI INFORMATIILOR:
http://anunturileonline.ro nu va pretinde un drept de proprietate asupra anunturilor depuse pe site. Totusi, transmitand aceste anunturi, dvs sunteti de acord sa acordati http://anunturileonline.ro permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca.

6. PUBLICITATE:
http://anunturileonline.ro ruleaza campanii publicitare si promotii Ón cadrul site-ului sau. Corespondenta sau afacerile sau participarea Ón promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-urilor, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai Ón responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. http://anunturileonline.ro nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii Ón cadrul campaniilor publicitare ale site-urilor http://anunturileonline.ro. Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul http://anunturileonline.ro de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.

7. RESPONSABILITATI:
http://anunturileonline.ro actioneaza ca un factor pasiv Ón distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica Ón avans materialul publicat de catre utilizatori.

Daca i se solicita de catre un utilizator, compania poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate sau nu. http://anunturileonline.ro nu raspunde Ón fata utilizatorilor site-ului Ón cazul unor asemena situatii.

Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca anunturile sunt publicate "asa cum sunt", iar http://anunturileonline.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul acestor anunturi. http://anunturileonline.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.

Apreciem mesajele clientilor nostri si venim Ón intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre. Va atentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi Ón mod expres.

Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, http://anunturileonline.ro nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati Ón relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor http://anunturileonline.ro, Ón eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, http://anunturileonline.ro (prin agentii si administratorii sai) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita Ón vreun mod care are legatura cu disputele.

http://anunturileonline.ro nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane poate fi neplacute, vatamatoare sau inexacte.

Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. http://anunturileonline.ro nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra luati cunostinte si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea material continut sau plasat de dumneavoastra pe site.

8. LIMITAREA RESPONSABILITATII:
Afirmati Ón mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca http://anunturileonline.ro nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca http://anunturileonline.ro a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului http://anunturileonline.ro;
b) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-urilor http://anunturileonline.ro;
c) orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Declarati Ón mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
a) utilizarea serviciilorsite-urilor http://anunturileonline.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".
b) http://anunturileonline.ro nu ofera nici o garantie ca:
b.1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
b.2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
b.3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-urilor http://anunturileonline.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
b.4) orice eroare de program va fi corectata;
c) Orice material descarcat sau obtinut Ón alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de http://anunturileonline.ro se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

9. GENERALITATI:
"Termeni si conditii" constituie Ón intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si http://anunturileonline.ro Ón privinta utilizarii site-ului http://anunturileonline.ro. Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina. Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si http://anunturileonline.ro si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului, impunandu-se Ón fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si http://anunturileonline.ro (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulamentului).

SUNT DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE ULTILIZARE
Copyright 2006 anunturileonline.ro
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul anunturileonline.ro !

SUNT DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE ULTILIZARE

NU SUNT DE ACORD SI RENUNT LA ACCESAREA ACESTUI SITE


2007 © www.anunturileonline.ro
Reproducerea totala sau partiala a anumitor materiale incluse in acest site
este permisa numai cu acordul www.anunturileonline.ro!

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Cautari anunturi denumire Top cautari denumire Termeni si Conditii denumire Contact administrare
Termene si Conditii pentru adaugarea unui anunt pe Anunturi Publicitare!
2007 - 2018 © AnunturileOnline.ro - Toate drepturile rezervate!