Alternative pentru AirPods Max

Apple tocmai si-a lansat o noua pereche de casti, AirPods Max. Doar ca ele au un pret foarte mare, de 549 de dolari si nu oricine isi poate permite niste casti atata de scumpe, pana la urma sunt doar niste casti. Tocmai pentru ca sunt prea scumpe si nu sunt dedicate tuturor persoanelor, am decis sa descriu unele dintre cele mai bune alternative pentru AirPods Max, avand preturi mai mici. Daca vrei sa afli care sunt acestea, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Sony WH-1000XM4 costa 278 de dolari aduce o imbunatatire fata de modelul mai vechi, ci anume o calitate mai buna a sunetului din timpul apelurilor. Are acum Bluetooth multipunct, ceea ce inseamna ca te poti conecta simultan la 2 dispozitive. Sunt foarte confortabile, functia de anulare a zgomotului este foarte eficienta si calitatea sunetului este foarte buna.

Bose Noise Canceling 700 costa 339 de dolari ofera acum o eficienta mai mare a functiei de anulare a zgomotului, sunt mai potrivite pentru apelurile telefonice, calitatea sunetului este mai bune si are o durata foarte lunga de viata a bateriei, de pana la 20 de ore. Designul este atractiv, premium si castile sunt durabile. 

Bose QuietComfort costa 280 de dolari, au functia de anulare a zgomotului, avand un sunet mai bune decat modelul prezentat anterior si sunt chiar mai bune decat AirPods Pro.

Anker SoundCore Life Q30 costa 80 de dolari si calitatea sunetului, calitatea constructiei sunt destul de bune pentru acest pret. Sunetul este clar, basul este bine definit, anularea sunetului este eficienta, doar ca nu la fel de buna ca la Sony sau Bose, dar au o durata foarte lunga de viata a bateriei, de pana la 40 de ore si se incarca prin USB-C. Sunt potrivite si pentru apelurile telefonice.

Microsoft Surface 2 costa 250 de dolari si are imbunatatita functia de anulare a zgomotului fata de modelul dinaintea lor, doar ca nu s-a imbunatatit calitatea sunetului. Durata de viata a bateriei este mai mare, Bluetooth-ul este mai bun, este multipunct, deci se pot asocia cu 2 dispozitive simultan si sunt confortabile. 

Shure Aonic 50 costa 349 de dolari, au o calitatea a sunetului foarte buna, o constructie foarte buna si anuleaza zgomotul eficient. Basul este bine definit. Castile se pliaza, sunt putin mai mari si se potrivesc si pentru apelurile telefonice, sunt confortabile si durata de viata a bateriei este de pana la 20 de ore. 

Jabra Elite 85h costa 224 de dolari, anularea zgomotului este foarte eficienta, au o calitate buna a sunetului, sunt foarte confortabile si sunt potrivite si pentru apelurile telefonice. 

Asadar, daca ai fost tentat de AirPods Max, dar cand ai vazut pretul urias ai ramas dezamagit, modelel anterioare sunt unele dintre cele mai bune alternative pentru castile scumpe de la Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *