Eero Pro 6- review

Amazon si-a lansat in aceasta toamna cateva dispozitive noi, printre care si 2 routere noi, ci anume Eero 6 si Eero 6 Pro, ambele avand suport pentru Wi-Fi 6, are hub-ul Zigbee care ajuta la asocierea unor dispozitive inteligente fara sa mai fie necesar un hardware suplimentar. Daca vrei sa imbunatatesti conexiunile din casa ta, sa ai Wi-Fi puternic in fiecare colt al casei, poate ca iti este necesar un nou router de la Amazon si daca vrei sa afli mai multe detalii despre Eero 6 Pro, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

La fel ca la orice router obisnuit, Eero trebuie conectat la modemul principal si la alte dispozitiv satelit pentru a beneficia de conexiune in toata casa. Routerul Eero 6 Pro costa 479 de dolari, are un design modern, viteze foarte mari si performante mult mai bune. Ceea ce diferentiaza modelul Pro de cel simplu este caracteristica 5G ce ajuta si la performante mai bune si la utilizarea totala a Wi-Fi 6. 

Vitezele 5G sunt foarte importante si utile, mai ales atunci cand vrei sa te conectezi la diverse dispozitive inteligente din casa ta, dar de la distanta. Eero 6 Pro a atins viteze de pana la 1.008 Mbps cand a fost conectat la un computer si a transmis date prin Wi-Fi. La o distanta de 11 metri, viteza de transfer a scazut la 922 Mbps, iar la 22 de metri a scazut la 838 Mbps. Aceste rezultate sunt unele foarte bune, ceea ce inseamna ca acest router ofera viteze foarte mari de transfer.

Routerul se configureaza foarte usor prin intermediul aplicatiei, unde sunt afisate instructiunile. Tot din aplicatie se pot vedea care sunt dispozitivele care sunt conectate la retea si va emite notificari daca se va conecta cineva nou. Se pot seta ca la anumite dispozitive sa se seteze controalele parentale si acces temporizat. Routerul are doua mufe Ethernet pe spate. 

Eero 6 Pro ajunge la viteze de 251 Mbps in intreaga casa, avand rezultate mai bune decat Nest Wifi care are viteze de 222 Mbps. Conexiunea ramane constanta, este fiabila si predictibila. Este posibil sa scada conexiunea putin in camerele mai indepartate de sursa, dar vitezele de transfer vor ramane in continuare foarte bune. In locurile in care in mod normal nu permit conexiunea la router principal, Eero 6 Pro te va directiona la conexiunea prin satelit, iar in zonele moarte, unde nu era conexiune, acest router va avea doar viteze mai scazute.

Acestea fiind spuse, Eero 6 Pro este un router care are performante foarte bune, puternic, este un router modern, are un suport total de Wi-Fi 6 si ofere viteze foarte mari de transfer si asigura conexiunea in intreaga casa, chiar si in zonele moarte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *