Cele mai bune gadget-uri ale anului 2021

Daca in acest an ti-ai propus sa iti cumperi fie un telefon, un smartwatch, o tableta, un laptop, o pereche wireless de casti, o camera web, o boxa portabila sau orice alt gadget, poate ca te-ar interesa sa afli care sunt cele mai bune dispozitive pentru acest an. Daca vrei sa afli, ramai cu ochii pe descrierile de mai jos.

Castile Sony WH-1000XM4 costa 309 lire sterline, sunt o pereche de casti de tipul peste ureche si au o calitate a sunetului excelenta, functia de anulare a zgomotului este impresionanta, sunt potrivite si pentru apeluri, sunt confortabile, iar durata de viata a bateriei este foarte buna, rezista pana la 30 de ore.

Ceasul Polar Vantage V2 costa 432 de lire sterline si este cel mai bun ceas pentru alergare. Poate sa masoare ritmul cardiac, are GPS ce consuma putin din baterie, iar durata de viata a bateriei este de pana la 100 de ore. Este confortabil, are o curea din aluminiu ce ofera un aspect mai premium.

Camera web Logitech C920s costa 120 de lire sterline, ofera o calitate foarte buna a imaginii, este capabil sa focalizeze automat, are microfoane stereo, constructia este robusta si compacta. In plus, are un obturator pentru confidentialitate atunci cand nu este utilizata si are un cablu de 1,2 m pentru a obtine un unghi perfect de inclinare.

Dell XPS 13 costa 1.199 de lire sterline si este o alternativa potrivita pentru MacBook. Are un ecran de 13 inci, este subtire si usor, are rezolutie fie de 1080 pixeli, fie 4K si este dotat cu procesoarele Intel Ice Lake. 

Iphone 11 costa 599 de lire sterline, este mai ieftin decat celelalte modele, dar are o camere foarte bune de 12 MP, acelasi procesor puternic, o durata de viata a bateriei de 10 ore, are un design premium si elegant. 

Boxa portabila UE Megaboom 3 costa 170 de lire sterline, are o calitate foarte buna a sunetului, durata de viata a bateriei este de 20 de ore, are boxe stereo si este rezistenta la apa, are IP67.

Fitbit Charge 4 costa 119 lire sterline, are GPs incorporat, poate sa urmareasca somnul, rimtul cardiac, ofera o serie de antrenamente diferite si este foarte confortabil. Durata de viata a bateriei este de pana la 7 zile.

iPad Air costa 479 de lire sterline, are un ecran de 10,5 inci cu o rezolutie inalta, este compatibila cu Magic Keyboard si are si sport pentru Apple Pencil. Durata de viata a bateriei este de 10 ore.

Prin urmare, daca ti-ai propus sa iti cumperi unul sau mai multe gadget-uri in acest an, cele descrise anterior sunt cele mai potrivite pentru acest an, atat din punct de vedere financiar, cat si al eficientei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *