Noi caracteristici Alexa la Amazon Echo

Amazon a adus imbunatiri semnificative la dispozitivele sale Echo si aplicatie Alexa care te va ajuta acum sa iti creezi o rutina mult mai usor. Luna trecuta, compania a anuntat 3 noi actualizari Alexa, care sunt create pentru a te ajuta sa interactiona mai usor cu ea. Daca vrei sa afli care sunt cele mai caracteristici ale Amazon Echo, care costa 34 de dolari pe Amazon, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

De acum poti sa primesti notificari pe dispozitivul Amazon Echo in legatura cu cele mai noi stiri. Notificarile vor cuprinde un rezumat al stirilor celor mai importante. Pentru a activa functia trebuie sa spui „Alexa, activeaza notificarile pentru stiri”. Doar ca nu toate posturile de stiri le poti vedea, exista doar cateva, dar in lunile ce vor urma se vor implementa mai multe.

Poti sa activezi rutinele cu o comanda vocala. Daca ai o rutina de dimineata, tot ceea ce trebuie sa faci pentru a o activa este sa spui „Alexa, activeaza rutina mea de dimineata” sau „Alexa, buna dimineata” si rutina creata va incepe. Avand o rutina de dimineata si activarea vocala, fara sa mai trebuiasca sa pierzi timp pana o pornesti iti va oferi dispozitia buna si ziua iti va merge bine.

Acum poti sa vizionezi pozele in Amazon Echo Show. Pentru acest lucru trebuie sa deschizi aplicatia din telefon, sa apesi pe Dispozitive- Echo Show- Ecran de fundal si poti incarca pozele de pe telefon sau de pe contul de Facebook. Inainte de a le putea viziona trebuie sa permiti Amazon sa acceseze pozele inainte de descarcare. 

Daca nu te afli mereu in preajma dispozitivului, acum poti sa dai comenzi vocale si prin intermediul aplicatiei Alexa. Daca vrei sa activezi functia trebuie sa deschizi aplicatia Alexa de pe telefon, sa apesi pictograma Alexa din pastea de sus a ecranului, apoi se va deschide o ferestra care iti spune ca poti sa utilizezi Alexa cu vocea si trebuie sa apesi Pornire. 

Amazon a schimbat pagina de pornire a aplicatiei Alexa. Printre schimbari se numara mutarea Setarilor, care acum se afla in partea dreapta jos, nu sus ca inainte. Cu cat vei folosi mai des aplicatia, se va personaliza mai mult. Daca asculti mereu un anumit playlist, va aparea in partea de sus a sugestiilor. 

Alte functii noi sunt oferirea de sfaturi de nutritie a zilei, poate oferi cele mai importante momente de la meciuri, iar site-ul Alexa ofera informatii despre functiile Alexa, precum subtitrarea Alexa. 

Acestea fiind spuse, daca ai un Amazon Echo, poate ca te-ar interesa care sunt cele mai functii care au fost aduse recente si sa te folosesti de ele pentru ca sunt foarte utile si iti vor placea cu siguranta. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *