MacBook Air- review

MacBook Air primeste tastatura magica, care este mult mai preferata de multi utilizatori decat cea in stil fluture. Mai primeste un port USB-C, tastatura este iluminata. Daca Apple nu ar fi avut iPad-urile, atunci MacBok-urile ar fi fost din ce in ce mai subtiri si mai usoare. Chiar daca MacBook Air are un procesor mai nou (este vorba despre Intel, nu despre noile procesoare de la Apple) spatiul de stocare este mai mare, tastatura este imbunatatita, dar pretul este foarte mare, de 999 de lire sterline pentru Core i3 si 1.299 de lire sterline pentru versiunea Core i5. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre acest model, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Avand in vedere ca scoala online, videoconferintele pentru sedintele de la locul de munca sunt in voga, o camera web buna este o necesitate, nu doar un moft. Laptopurile nu au cele mai bune camere web, de aceea, multe persoane recurg la a-si cumpara separat o camer web, dar MacBook Air are o camera web de 720 pixel, care este mai buna. Totusi, intampina dificulatati cu lumina artificiala, dar din ce in ce mai multa lume se obisnuieste cu asta. 

Versiunea cu Core i3 nu este atat de puternica, pentru ca a intalnit dificulati cu afisarea fundalului pe Zoom. Acest laptop are functia TrueTone, care face ca ecranul Retina de 13,3 inci sa ajunga la o rezolutie mare de 2560 x 1600 pixeli. Este un ecran clar si luminos. Difuzoarele nu sunt la fel de puternice ca la MacBook Pro 16, dar sunt suficient de bune. 

Laptopul este realizat din aluminiu si exista versiuni de auriu, argintiu si gri mai inchis. Are 2 porturi USB-C si o mufa de 3,5 mm pentru casti. 

Tastatura Magica de la Apple este mult mai buna, in comparatie cu cea de stil fluture. Are un senzor Touch ID ce se utilizeaza pentru deblocarea laptopului, dar si pentru a plati prin Apple Pay, App si altele si este receptiv, precis si rapid. 

Spatiul de stocare este mai mare, de 256 GB. Modelul cu Intel Core i3 are grafica gestionata de Intel Iris Plus, iar in activitati mai solicitante este foarte silentios. Durata de viata a bateriei este destul de buna, in testul de navigare web a rezistat 11 ore si in testul de redare video a rezistat 12 ore. La aceasta categorie, MacBook Air poate sa fie depasit de alte modele Windows.

Acestea fiind spuse, MacBook Air este un laptop bun, dar daca vrei performante mai bune si o durata de viata a bateriei mai mare, poate ca ar trebui sa optezi pentru un MacBook Pro. Dar este potrivit pentru utilizarea zilnica, pentru scoala online sau pentru munca de birou. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *