iPad 10,2 inci 2020- review

Apple a lansat in cursul acestui an, un iPad de 10,2 inci care este putin cam lenes, nu este atat de rapid ca alte modele, fiind dotat cu un procesor A12 Bionic. Acest lucru nu inseamna ca nu este deloc bun. Este o tableta ieftina de 329 de lire sterline, fiind mai putin decat Apple Watch Seria 6, are suport pentru tastatura inteligente, Apple Pencil, un ecran foarte luminos de 10,2 inci, fiind o tableta potrivit pentru cei care nu au un buget atat de mare. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta tableta, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Ecranul nu prezinta nicio modificare fata de modelul anterior, are acelasi ecran Retina de 10,2 inci, acelasi buton Touch ID, acelasi port Lightning. Marginile sunt la fel de groase, dar acest aspect se dorea a fi eliminat, nu pastrat, pentru ca face ca acest dispozitiv sa para destul de vechi. iPad-ul vine in culori de gri, argintiu si rose si nu exista varianta albastra sau verde ca la iPad Air. Tableta accepta stiloul de prima generatie si are un suport pentru a-i putea atasa o tastatura.

Permite transferarea fisierelor de pe iPhone pe iPad mult mai rapid. Durata de viata a bateriei este mult mai buna. Compania spune ca ar rezista 10 ore si chiar asa este. Daca nu folosesti Netflix, durata de viata a bateriei poate fi chiar de 3 zile si jumatate, in conditile in care navighezi pe web, vizionezi videoclipuri pe Youtube, iti notezi anumite aspecte si daca te joci. Exista o noua functie care poate sa tranforme scrisul de mana in test, dar nu functioneaza atat de bine, doar daca ai un scris foarte ordonat si frumos, in caz contrar functia nu va functiona.

Camera de spate are 8 MP si inca una Face Time HD 720 pixeli. Ar putea sa fie si un inlocuitor pentru laptop. 

Tinand cont de faptul ca nu exista atat de multe diferente intre modelul anterior si aceast model, specificatiile premium ar fi trebuit sa fie cipul A12 Bionic si adaptorul de 20 W. 

Apple ar fi trebuit sa mai includa cateva aspcete printre care, acoperirea antireflexiva, pentru ca ar fi facut mai usoara lectura, s-ar fi dorit functia True Tone, cadranele ar fi trebuit sa fie mai subtiri si s-ar mai fi dorit ca tableta sa aiba un spatiu de stocare de 64 GB.

Acestea fiind spuse, iPad-ul de-a 8-a generatie de 10,2 inci este o tableta destul de buna, potrivita pentru cei care au nevoie de o tableta buna si accesibila. Are cipul A12 Bionic, suport Apple Pencil si pentru tastatura. Dar daca ai un buget putin mai mare, ar fi mai bine daca ai opta pentru iPad Air 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *