IPad Air 2020- review

Anul acesta Apple a mai lansat cateva modele foarte bune de iPad-uri. Ele accepta stiloul, li se pot atasa tastaturi sau mouse-uri, au cele mai noi procesoare. IPad Air 2020 poate sa fie atat o tableta foarte buna pe care o folosesti zilnic, fie un iPad Pro mai ieftin. Acest lucru inseamna ca se ridica oarecum la nivelul iPad Pro. Are un design elegant, performante rapide. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre iPad Air 2020, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

IPad Air 2020 de-a 4-a generatie are un ecran de 11 inci si are butonul cu Touch ID, in loc de Face ID. Tastatura de pe iPad Pro se potriveste si la iPad Air. Cele 2 tablete au acelasi ecran de 11 inci. Pro are un ecran LCD de 2388 x 1688 pixeli si o luminozitate maxina de 600 de nits, iar Air are un ecran LCD cu o rezolutie de 2360 x 1640 pixeli cu o luminozitate maxima de 500 de nits. 

Pentru unii utilizatori este mai eficient butonul cu Touch ID, decat deblocarea faciala pe care majoritatea telefoanelor noi o au. IPad Air 2020 este primul dispozitiv care are Touch ID la butonul de pornire. Pe ecran va aparea o fereasta care va indica daca este necesara deblocarea cu Touch ID. Acest buton functioneaza foarte bine, este receptiv si rapid. 

IPad Air 2020 este dotat cu un nou cip, A14, care se afla si pe noile telefoane din seria Iphone 12. Este cu siguranta mai rapid decat A12 de pe iPad Mini, doar ca A12Z de pe iPad Pro este mai eficient si mai rapid in multitasking si are o putere grafica mai mare. 

Din pacate, compania nu a rezolvat problema camerei frontale care se afla prea in margine, ceea ce inseamna ca in videoconferinte nu vei arata atat de bine sau va trebui sa pozitionezi tu camera in asa fel incat sa te vezi bine. Camera este de 7 MP. 

IPad Air este un model de gama medie si modelul de baza are un spatiu de stocare de 64 GB si costa 599 de dolari. Nu are versiune de 128 GB, ci doar de 256 GB care costa 749 de dolari. Daca vei vrea un stilou, el va costa 129 de dolari, iar tastatura Magic 299 de dolari. IPad-urile sunt foarte versatile, ele se pot folosi si pe post de laptop, doar ca accesoriile sunt cam scumpe.

Acestea fiind spuse, iPad Air 2020 este o tableta foarte buna, nu este nici foarte scumpa, nici foarte ieftina si se poate folosi si pe post de laptop. Are performante inalte, un buton Touch ID foarte eficient, un ecran cu o rezolutie mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *