Cele mai bune camere ale telefoanelor din 2020

Anul acesta s-au lansat atat telefoane de gama medie, accesibil, cat si telefoane de top care au preturi destul de mari. Un aspect remarcabil al unui telefon din 2020 este camera. Foarte multe companii s-au axat pe a crea o camera cu cele mai noi functii, cel mai bun software. Totusi, Apple inca este in top cu seria sa din 2019, Iphone 11. Google se mandreste cu Pixel 4 si 4A. Samsung are Galaxy S20 Ultra cu un zoom de 100x si video 8K, fiind specificatii pe care Iphone 11 Pro si Google Pixel 4 nu le au. Pentru a afla care sunt telefoanele cu cele mai bune camere ale anului 2020, urmareste randurile de mai jos in care le voi prezenta. 

Iphone 11 Pro se poate gasi la un pret de 788 de dolari, are o camera tripla de spate, o camera principala cu unghi larg, una cu un zoom optic de 2x si o camera cu unghi ultra-larg de 0,5x. Are functia Smart HDR si functia Deep Fusion, ce ofera pozelor dinamica si detalii. Iphone 11 Pro realizeaza si videoclipuri foarte bune. Camera frontala este la fel de buna ca cea de spate. 

Google Pixel 4 se gaseste la un pret de 500 de dolari si realizeaza poze foarte bune, clare cu un HDR puternic. Pozele au suficiente detalii, contrast foarte bun, zoom-ul functioneaza foarte bine, de asemenea si modul portret si modul de noapte. Daca exceleaza la capitolul pozelor, din pacate la cel al videoclipurilor nu este atat de bun. 

Samsung Galaxy S20 Ultra costa 1,100 de dolari, are o camera cu un zoom de 100x, fiind numit zoom spatial. Pozele cu zoom de 4x sunt foarte bune si nu se decupeaza niciun detaliu. Acest telefon are cel mai bun zoom. 

Sony Xperia 1 II costa 1,200 de dolari si ofera un control foarte mare asupra pozelor si videoclipurilor. Exista un buton de declansare, care poate sa urmareasca ochii subiectului, chiar si ai animalelor. Controalele Photo Pro si Cinema Pro ofera controale foarte mari asupra pozelor si videoclipurilor. 

Motorola Edge Plus costa 800 de dolari si are un mod portret foarte impresionant. Are un senzor de timp care face ca fundalul din spate sa fie blurat, iar poretrele sa fie naturale si exacte. 

Samsung Galaxy S20 Ultra are cea mai buna camera frontala. Are o camera frontala de 40 MP, foloseste pixel binning, pentru a realiza poze cu o luminozitatea foarte buna si inregistreaza 4K. 

Iphone 11 se gaseste la 631 de dolari si are o camera foarte buna pentru un telefon sub 700 de dolari. Nu are teleobiectiv, dar are o camera cu unghi larg, camera frontala foarte buna si realizeaza poze la fel de bune ca Iphone 11 Pro. 

Asadar, aceste telefoane au cele mai bune camere ale anului 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *