Informatii despre Disney+

Disney+  este un nou serviciu de streaming, precum Netflix, HBO GO si altele, dar care are in vizor redarea filmelor si serialelor Disney, Marvel, Pixar si Fox. In USA s-a lansat la sfarsitul anului trecut, iar in Marea Britanie trebuia sa se deschida in 24 martie, dar au fost gata cu pregatirile mai repede de data stabilita si au deschis site-ul mai repede. 

Astfel, Netflix are un nou rival, iar un abonament lunar la Disney+ este chiar mai ieftin decat unul la Netflix. Prima oferta pe care o pune la dispozitie clientilor este un abonament pentru inceput de 49.99£ pe un an. Dupa data de 24 martie, cei care nu s-au grabit sa isi cumpere abonamentul sa pretul de 49.99£, il vor putea achizitiona cu un pret de 59.99£ si 5.99£ pe o luna. In data de 24 martie Disney+ se va mai lansa si in Spania, Suedia, Irlanda, Franta, Austria, Italia si Germania. In parcursul acestui an se va mai lansa si in alte tari din Europa. Cei de la Disney+ spun ca este important sa stii ca atunci cand cumperi produse de ei folosind link-uri de vanzare, acestia vor castiga un mic comision de afiliere, dar acest lucru nu va afecta produsele pe care le vei cumpara. 

Ceea ce trebuie sa stii este faptul ca Disney+ are dreptul de a difuza filmele Pixar, Marvel, Star Wars si altele. De asemenea, vor exista si filme care vor putea fi vizionate doar pe Disney+, spre exemplu filmul “Baby Yoda’s The Mandalorian” care a devenit cel mai cunoscut si de succes meme in retelele de socializare. 

Poate va intrebati de ce in USA a aparut Disney+ in 12 noiembrie 2019 si in Marea Britanie se lanseaza abia in 24 martie? Principalul motiv de intarziere a lansarii a fost firma Sky, care detinea dreptul de autor pentru multe filme Marvel si de aceea Disney+ nu avea cum sa le difuzeze. Oricum contractul lor va expira pana cand se va lansa Disney+ in Marea Britanie, dar dupa expirarea acelui contract vor sa mai incheie un altul. 

Multe persoane se intreaba daca se va putea viziona serialul “The Simpsons” in Marea Britania. Din pacate serialul intreg nu se va putea viziona decat in Spania, iar in Marea Britanie se vor putea viziona doar cateva episoade. Acest lucru este tot din cauza companiei Sky, pentru ca a avut drept de autor la acest serial timp de 20 de ani. 

Astfel, noul serviciu de streaming se poate instala pe televizor, laptop, telefon, iar pretul abonamentului este unul mai mic decat cel de la Netflix. Se vor putea viziona multe filme si seriale, dar din pacate serialul “The Simpsons” nu va fi rulat complet, doar cateva episoade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *