Repari telefonul la service sau acasa?

Daca am avut aceea intamplare total neplacuta de a ni se sparte sticla telefonului nostru, stim ca ceea ce este de facut este sa apelam la un service gsm care este dispus sa inlocuiasca sticla la Samsung Galaxy A6 Plus. Dar stim cat de greu ne va fi sa nu avem telefonul cu noi in acel interval de inlocuire a sticlei, deoarece este un obiect indispensabil. Daca atunci cand esti la service primesti un apel important de acasa si tu nu sti ca te suna cineva urgent, pentru ca telefonul tau este inchis la un tehnician care se ocupa de inlocuirea sticlei sparte a telefonului tau? Ei bine, in cazul in care esti o persoana foarte ocupata sau lucrezi de acasa si nu ai prea mult timp la dispozitie de pierdut prin service-uri gsm pentru a-ti repara telefonul sau lucrezi la birou si nu iti permiti sa pleci pentru interese proprii, cea mai buna solutie este sa apelezi la un service gsm care iti poate trimite acasa un tehnician care se poate ocupa de inlocuirea sticlei telefonului tau. 

In cazul in care te decizi sa chemi tehnicianul la tine acasa sau la birou trebuie sa te mai asiguri de inca cateva lucruri esentiale: ca are spatiul necesar in care sa isi poate desfasura activitatea fara probleme. Nu toate birourile accepta persoane de dinafara din diverse de motive de securitate. Poate la tine acasa nu dispui de spatiul necesar astfel incat tehnicianul sa nu ai probleme in desfasurarea activitatii de inlocuire a sticlei Samsung Galaxy A6 Plus, in acest caz este indicat sa cauti alte locuri in care sa nu existe nicio problema, iar spatiul sa cuprinda tot ce este necesar pentru tehnician (prize, o masa destul de mare, etc). 

Chemarea unui tehnician la tine acasa ar fi varianta cea mai comoda si cea mai potrivita in cazul in care nu poti parasi incinta din cauza copiilor care trebuiesc supravegheati sau diverse alte motive si nu este nevoie sa rogi pe cineva sa iti supraveghezi copii cat timp tu esti plecat la un service gsm ca sa ti se repare telefonul. Trebuie sa iei legatura cu o persoana care sa iti spuna de ce are nevoie pentru a-ti inlocui sticla sparta si poate poti face rost in cazul in care nu ai ceea ce a spus pentru a nu fi nevoit sa parasesti casa, astfel incat sa mergi la o cafenea apropiata sau chiar la service. 

Prin urmare, daca nu te poti deplasa pana la un service chemarea unui tehnician este cea mai buna varianta astfel incat  treburile tale sa aiba continuitatea, sa nu te opresti din ceea ce faci pentru a merge la service gsm, ci tehnicianul va veni a tine. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *