Teste cazatura Samsung Galaxy S20 Ultra

Telefonul Samsung Galaxy S20 Ultra este cel mai bun si cel mai scump dintre toate telefoanele din categoria S20. Categoria este formata din Samsung Galaxy S20, S20 Plus si S20 Ultra. Design-ul telefonului este un special, aparte, neobisnuit. Are un ecran de 6,9 inci, margini curbate si o camera foarte mare care iese in exterior. Pentru a afla ce rezistenta are telefonul Samsung Galaxy S20 Ultra s-au facut cateva teste, aruncand telefonul de la cinci inaltimi diferite. 

Prima cazatura este de la inaltimea buzunarului cu spatele in jos. Astfel, cand persoana a scos telefonul din buzunar, acesta a cazut asa cum trebuia cu ecranul in sus si spatele in jos. Ecranul in mod evident nu a patit nimic, dar spatele telefonului era spart. Doua dintre cele patru colturi era spulberate, si au facut sa existe cateva o zgarietura dintr-un capat al telefonului in celalalt. Cand a luat telefonul in mana pentru a vedea mai bine ce s-a intamplat si cat de spart este, bucatele mici de sticla au inceput sa se dezlipeasca de pe telefon si sa cada in mana persoanei. Coltul care nu a fost zgariat deloc a fost cel din stanga sus de anga camera. Camera a fost intacta, nu prezenta niciun colt spart, doar doua mici puncte cat un bob de nisip. S-a incercat daca functioneaza camera si nu avea absolut nicio problema. 

A doua cazatura a fost tot de la inaltimea buzunarului dar cu ecranul in jos. Telefonul a cazut intr-un colt si a amortizat caderea, astfel ca acel colt a suferit  mai mult si s-a spart, impiedicand spargerea sa se raspandeasca pe tot telefonul.

A treia cazatura a fost de la nivelul ochilor cu spatele in jos. Cand a aruncat telefonul s-a fisurat partea de langa camera, dar camera din nou era intacta. Vazand ca singurul element intact este camera l-a mai aruncat odata tot de la inaltimea asta (care reprezinta a patra incercare) si a avut aceleasi rezultate ca la prima incercare. La ultima incercare (cea de-a cincea) de la cazatura de la nivelul ochilor telefonul a fost spulberat. Spatele era plin de cioburi, iar camera la prima vedere nu avea nimic, dar la microscop s-a observat ca avea doua fisuri, iar cand a testat camera avea probleme cu focusarea, dar in rest functiona. 

Un lucru foarte important de retinut in care ti-ai cumparat sau urmeaza sa iti cumperi acest telefon este sa iti pui neaparat o husa pentru a evita aceste stricaciuni. Camera a fost singurul element care nu a avut de suferit atat de mult, ba chiar a mai salvat din stricaciunea cauzata de cadere, dar nu exista siguranta ca si camera telefonului tau Samsung Galaxy S20 Ultra va fi la fel de rezistenta ca aceasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *