Cei mai buni papuci pentru alergat in 2020

Daca esti un pasionat de alergat sau daca te gandesti sa te apuci sa alergi in fiecare zi, trebuie sa iti prezint cele mai bune modele de papuci pentru alergat din 2020. Foarte multe persoane spun ca cea mai buna metoda de a face sport este alergatul pentru ca nu te costa nimic. Ei bine, imi pare rau sa distrug aceasta parere, dar nu este adevarat. Fiecare alergator fie ca este profesionist sau amator are nevoie de o pereche buna de papuci pentru alergare astfel incat sa nu i se faca basici, sa reduca riscul de vatamare a piciorului, sa fie comozi si faca o alergare mai placuta. 

Incepem lista cu perechea Nike Zoom Pegasus Turbo 2. Pretul porneste de la 160 de lire sterline atat pentru femei, cat si pentru barbati. Materialul din care este facuta perechea este unul care ventileaza aerul. Pentru a obtine comoditatea cautata de foarta multa lume, Nike a combinat spuma ZoomX care este rapida, cu spuma Nike React, care este rezistenta. Desi pretul este destul de mare, perechea poate fi folosita atat pentru alergare, cat si pentru antrenamente. 

Hoka One Carbo X este urmatoarea pereche de pe lista. Are propria placa de fibra de carbon din interiorul talpii pantofului. Este confectionat pentru a ajuta alergatori si pentru a amortiza actiunea de punere a piciorului pe sol. Placa este facuta cu o combinatie dintre spuma PROFILY X Hoka si o spuma cauciucata. Este potrivit atat pentru antrenament, cat si pentru competitii. Jim Walmsley, alergator american, a folosit perechea cand a realizat un nou record de viteza de 50 de mile in 4 ore, 50 de minute si 8 secunde. Materialul este unul subtire, usor si respirabil, dar in schimb pretul este destul de mare, 160 de lire atat pentru femei, cat si pentru barbati. 

Perechea Inov-8 Mudclaw G260 este ideala pentru aergarea in noroi si asigura ca nu vei aluneca avand niste spatii adanci de 8mm. Sunt ideale si pentru alergarea in inclinare, datorita talpii care asigura o prindere buna pe sol. Sunt construite pentru a fi folosite pe terenuri dure, suprafete alunecoase si costa 175 de lire sterline. 

Alt model de la Nike, ZoomX Vaporfly Next% are partea superioara prelucrata din materialul VaporWave de la Nike si este foarte usor ceea ce il face potrivit pentru maraton. Spuma talpii este facuta din spuma ZoomX si o placa de fibra de carbon care face ca spuma sa fie foarte rapida. Pretul este de 240 de lire sterline. 

Ultima pereche de pe lista, Under Armour HOVR Machina costa 140 de lire sterline si are un senzor in talpa care urmareste ritmul deplasarii si distanta, dar si pasul, cadenta si lungimea. Este ca un tracker GPS care se afla pe papucii tai. Din cauza captuselii, este un papuc destul de greu si este mai degraba de lux decat potrivit pentru sport. 

Asadar, dar te pregateai sa iti cumperi o pereche de papuci special pentru alergat poti sa alegi din lista de mai sus perechea care ti se potriveste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *