Detalii despre OnePlus 8 si 8 Pro

Pe langa brandurile de top ale telefoniei mobile, Samsung, Apple si Huawei, OnePlus este si el un brand destul de bun de telefonie mobila care se face remarcat prin cele mai bune modele de telefoane care urmeaza a fi lansate in curand, OnePlus 8 si 8 Pro. Aceste doua modele urmeaza a fi lansate intr-un eveniment online marti. Modelul vin in urma celor anterioare, OnePlus 7 de anul trecut si lanseaza modelele pentru ca au avansat in tehnologie destul de mult companiile chinezesti, Xiaomi si Huawei. 

Zvonurile spun ca OnePlus 8 Pro va avea o camera frontala ca modelul anterior, dar cu un shooter in coltul ecranului care va avea 6,7 inci. Telefonul va fi disponibil in albastru, verde si negru si este rezistent la apa, are IP68 si are si incarcare rapida fara fir wireless de 30 de wati. De asemenea, are si incarcarea wireless inversa pentru alte dispozitive, cum ar fi castile. Telefonul are o rata de improspatare de 120Hz si ecranul poate afisa peste 1 miliard de culori. In plus, modelul exceleaza si el in ceea ce priveste camera, avand pe spate 4 camere. Are un senzor principal de 48 megapixeli, un obiectiv ultra-wide de 48 megapixeli, un teleobiectiv  3x si un senzor de filtru color pentru iluminare si filtre. 

Celalalt model, OnePlus 8, va avea o camera similara cu 8 Pro, doar ca va avea un ecran mai mic de 6,55 inci. Va avea trei camere de spate, un obiectiv principal de 48 de megapixeli, unul ultra-wide de 16 megapixeli, dar si o camera macro. Acest model nu va avea incarcarea wireless ca modelul Pro si doar cele care vor fi vandute pe Verizon si T-Mobile vor fi rezistente la apa. 

Cand vine vorba de procesoare, ambele modele si 8, dar si 8 Pro vor avea un procesor de la Qualcomm Snapdragon 865. De asemenea, ambele modele vor fi compatibile cu reteaua 5G, iar Verizon va transporta in SUA OnePlus 8 si pentru brand va fi prima oara cand va avea un telefon transportat pe o foarte mare retea din lume. Si T-Mobile se va ocupa cu transportarea telefoanelor, doar ca acesta va transporta modelul OnePlus 8 standard 5G, dar nu se va ocupa de cel Pro. 

OnePlus 8 porneste de la pretul de 699 de dolari si va avea 8 GB RAM si 128 GB spatiu de stocare, iar OnePlus 8 Pro va incepe de 899 de dolari, va avea o memorie RAM de 8 GB si un spatiu de stocare de 128 GB. 

Prin urmare, modelele cele noi ale companiei OnePlus se vor lansa intr-un eveniment online marti si vor fi disponibile dupa aceea pentru cumparare si ambele vor fi compatibile cu reteaua 5G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *