Microsoft Surface Book 3

Daca esti un fan al laptopurilor de la Microsoft, tin sa te anunt ca vor lansa un nou model de laptop, Microsoft Surface Book 3. Daca in aceasta perioada de pandemie cu virusul corona trebuie sa lucrezi de acasa si ai avea nevoie de un laptop nou, poti sa optezi pentru acest nou model, dar bineinteles, daca nu vrei sa economisesti si sa iti cumperi un laptop mai ieftin, pentru ca acest laptop are un pret destul de mare. Laptopul este potrivit pentru a-ti desfasura activitatea de la munca, dar este potrivit si pentru elevii si studentii care au nevoie de el pentru diverse videoconferinte sau teme si proiecte. 

Modelul de acum 2 ani si jumatate, Surface Book 2, indeplinea tot ceea ce oamenii putea sa isi doreasca, putea sa fie atat tableta, daca ii detasai tastatura, cat si laptop, daca ii atasai tastatura, de aceea a avut un mare succes. Acum Surface Book 3 primeste mai multe actualizari, primind un procesor Intel de a 10-a generatie, un procesor de grafica Nvidia GTX care are versiunea actuala, are un upgrade astfel incat sa fie compatibil cu Wi-Fi 6, care are cea mai rapida viteza de transmitere a datelor si are un cablu USB-C care acum poate sa transfere 10 Gbps, in loc de 5Gbps cum este la modelul anterior, Book 2. 

Modelul care are 15 inci, primeste un alt procesor grafic, ci anume Nvidia Quadro RTX 3000, are un GPU profesional care este echivalent cu GeForce RTX 2070. Acest model de procesor de grafica, Nvidia Quadro le permite profesionistilor sa accelereze la maxim capacitatile software-ului video care are o performanta foarte mare, iar acest lucru nu este posibil cu un GPU la GeForce. Laptopul are un procesor care este aproape la fel cu el al MacBook-ului Pro de 16 inci.

Microsoft le-a ascultat parerile utilizatorilor care vor o tableta care sa aiba un design mai flexibil si a incercat sa respecte acest aspect. Pentru profesionisti, grafica GPU integrata si grafica GTX 1650/ 1660 Ti, ar trebui sa reprezinte o imbunatire vizibila fata de cea anterioara, pentru ca graficele Iris Pro din cipurile Ice Lake sunt mai bune, iar GPU-urile mai discrete au o memorie mai mare, iar Microsoft a incorporat aceste elemente fara sa distruga rezistenta bateriei. 

Modelul Book 3 va fi disponibil in cursul acestei luni, iar modelul de 13 inci va costa 1.599 de dolari, pentru configuratia de baza. Pentru un model care are procesorul Quadro, este posibil ca pretul sa ajunga chiar la 3,330 de dolari.

Prin urmare, daca esti un mare fan al laptopurilor de la Microsoft, iar bugetul tau iti permite sa iti cumperi noul model Book 3, atunci nu ezita sa il cumperi cand se va lansa pe piata pentru ca este un model foarte bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *