Cele mai bune site-uri unde sa vinzi electronice folosite

Daca ai nevoie de un telefon nou, de un laptop nou sau alt dispozitiv nou, pentru a fi noul dispozitiv mai ieftin, solutia ideala este sa iti vinzi vechiul dispozitiv. Pentru acest lucru exista cateva site-uri care ofera bani in schimbul vechiului tau dispozitiv, iar tu vei avea bani pentru a-ti cumpara altul nou. Prin intermediul lor nu trebuie sa platesti taxa de transport. In randurile de mai jos voi prezenta care sunt acele site-uri. 

Primul site este Amazon. Trebuie sa cauti un item, apoi sa scrii toate datele si detaliile despre el(stocare, dimensiune ecranului, etc.), apoi trebuie sa selectezi starea dispozitivului. Amazon va furniza pretul pe care il ofera pentru produs si daca accepti va trimite o eticheta pentru expedierea articolului. Dupa ce ai trimis produsul, amazon va analiza produsul sa vada daca se potriveste cu descrierea de pe site. Daca totul este in regula, ti se va emite un card Amazon eGift pentru a trimite suma. Daca produsul se afla intr-o stare mai buna decat ai descris-o, Amazon va plati mai mult decat pretul deja oferit. Cardul cadou va fi disponibil doar 2 zile lucratoare dupa ce Amazon primeste produsul. Dezavantajul este ca banii sunt blocati in contul Amazon, asa ca va trebui sa iti cumperi ceva de pe site-ul lor pentru a beneficia de banii trimisi. 

Si Apple poate oferi bani pentru produsele pe care nu le mai vrei si nu doar de la compania sa, ci si de la altele. Poti sa mergi la un magazin Apple sau sa intri pe site. Poate accepta, telefoane, tablete, smartwatch, computere si alte dispozitive. Exista posibilitatea ca Apple sa nu poate ofera bani pentru produs si te va intreba daca vrei sa o reciclezi gratuit. Banii pe care ii ofera sunt la fel, blocati in contul Apple, astfel ca nu ii poti folosi la alte cumparaturi. 

La Best Buy trebuie sa completezi un chestionar in care introduci datele si detaliile despre produs. Dupa ce l-ai completat se va estima suma pe care o oferta. Daca accepti vei primi un card cadou de la Best Buy. 

Nextworth ofera fie un cec, fie plata prin PayPal. Trebuie sa introduci datele despre dispozitiv, el va face oferta si daca accepti va trimite o eticheta de trasnport preplatit. Daca starea dispozitivului nu va corespunde cu descrierea de pe site, fie vei primi dispozitivul inapoi, fie vei accepta oferta modificata.

Acesta fiind spuse, daca vrei sa iti cumperi un nou dispozitiv, o solutie foarte buna este sa iti vinzi vechiul dispozitiv pentru a nu cheltui asa de multi bani si te poti folosi de site-urile mentionate anterior, in functie de preferinta, daca vrei carduri cadou sau daca vrei cecuri sau plati prin PayPal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *